Escut Ajuntament

NotÝcies

GrÓciesSeguint la recomanaciˇ del Departament de Treball, Afers Socials i FamÝlia de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Celoni ha establert canals de coordinaciˇ amb diferents iniciatives sorgides al municipi, tant a nivell personal com colĚlectiu, amb l'objectiu de poder vehicular-les amb el mÓxim de garanties per a tothom. Aquest dinamisme demostra, una vegada mÚs, la capacitat de la ciutadania de Sant Celoni per organitzar-se i ser solidaris en situacions difÝcils. Un bon exemple n'Ús la bona resposta per part d'empreses i particulars a la crida de portar mascaretes a l'Hospital (info), o el mÚs d'un centenar de persones que saben cosir que ja estan confeccionant bates sanitÓries (info) i la llista d'espera de persones que s'han ofert per donar sang aquesta tarda a la plaša de la Vila. Moltes grÓcies!!!!

Per˛ malauradament la necessitat de continuar confinats es mantÚ i caldrÓ de ben segur respondre a noves crides de solidaritat. Per aix˛, si ho desitgeu, us podeu inscriure a la Borsa de voluntariat aquÝ.

L'Ajuntament de Sant Celoni recorda que la importÓncia de seguir les directrius de confinament al mÓxim #joemquedoacasa.


L'accÚs dels acompanyats serÓ restringit i s'haurÓ de fer seguint diverses mesures preventives i organitzatives
Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accÚs a l'Hospital es mantÚ de 12 a 14 h en una ˙nica persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalitzaciˇ. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prŔvia
Serviran per garantir la continu´tat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioecon˛miques
El procÚs garanteix la seguretat de totes les persones colĚlaboradores
Es mantÚ l'activitat de diagn˛stic oncol˛gic i les proves complementÓries imprescindibles i l'Hospital de Dia