Escut Ajuntament

05/03/2021

Ja han finalitzat les actuacions de millora a la pista esportiva de les Illes Belles. La pista disposava d'un tancament perimetral a tres costats format per tub metàl·lic rodó i xarxa de simple torsió, amb una alçada d'entre 2 i 3 metres i en mal estat de conservació, que s'ha substituït per un nou tancament de xarxa metàl·lica semiescocesa, xarxa de simple torsió i xarxa de poliamida, d'una alçada 7 m als costats curts i 5 m els laterals.

Per altra banda, en els dies vinents s'intervindrà també a la pista esportiva de les Borrelles. Actualment la pista disposa d'un tancament perimetral a quatre costats; els dos fons ja es varen renovar fa pocs anys i es troben en bon estat, però els dos tancaments laterals són antics i estan en mal estat de conservació, i se substituiran per un nou tancament de xarxa de simple torsió i xarxa de poliamida de 5  m d'alçada.

Així mateix, el personal municipal està fent també actuacions de repintat de les marques de les pistes i de porteries i cistelles de bàsquet.

illes belles-1illes belles-2illes belles-3