Escut Ajuntament

Notícies

Fira de l'ocupacióTot a punt per a la primera edició de la Fira de l'Ocupació organitzada per l'Ajuntament de Sant Celoni que demà divendres aplegarà en format virtual a més de 338 alumnes, 15 ponents i a més d'una desena d'orientadors. En total, 27 activitats en directe i molts altres recursos per a consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a www.santceloni.cat/firaocupacio.

La voluntat de la Fira de l'Ocupació de Sant Celoni és apropar, a joves i centres educatius, la realitat laboral del territori del Baix Montseny. La possibilitat de conèixer competències i habilitats necessàries per a les ocupacions, demandes del mercat de treball, sectors estratègics... que ajudin als alumnes a prendre decisions de cara a futurs itineraris acadèmics i/o formatius.  

L'Ajuntament de Sant Celoni agraeix la bona acollida i la participació dels centres educatius del municipi i la col·laboració dels professionals i empreses dels sectors productius estratègics que participen en les diferents webinaris.

Si no us heu inscrit, us animem que consulteu tot el contingut de la Fira a santceloni.cat/firaocupacio

Informació publicada l'11 de març de 2021