Escut Ajuntament

Divendres, 23 d'abril de 2021  -  7 h tarda

Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021

Amb les artistes Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell
Cal inscripció prèvia.

En el llibre d'artista No ens prendran la veu, les obres de les artistes Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell acompanyen els textos de vint-i-quatre dones valentes i compromeses. Un llibre fet des de l'activisme i amb mirada de dona.

El fil conductor del llibre és un glossari de paraules que conviden a la reflexió. A partir de conceptes com ara empoderament, ecofeminisme, llibertat, terra, frontera, independència, solidaritat, sororitat, justícia, sostenibilitat, educació, compromís, migració, identitat… vint-i-quatre dones, entre les quals escriptores, periodistes, actrius, poetes, científiques, advocades, cuineres, models…, parlen des de l´activisme i el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de les dones, dels pobles i de totes les minories silenciades.

Les obres de les artistes plàstiques Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell estableixen un diàleg amb els textos i es converteixen també en una eina de compromís social.

Se n'ha fet una edició limitada de 998 exemplars numerats i signats a mà per les artistes.

L'obra ha estat coordinada per l'artista Núria Rossell, amb un desig de visibilitzar les dones, desmuntar els estereotips de gènere, denunciar les injustícies socials i climàtiques i reivindicar la igualtat d'oportunitats, la diversitat i la pluralitat.

No ens prendran la veu!

Cal inscripció prèvia, amb aquest formulari.

sant jordi 2021 (petit) Programa de Sant Jordi 2021

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran