Escut Ajuntament

Notícies

Brigada joveL'Ajuntament posa en marxa el projecte Brigada Jove per facilitar que els joves d'entre 16 i 20 anys del municipi aconsegueixin la seva primera feina i puguin millorar les seves habilitats laborals i l'adquisició de competències professionals. Els joves podran accedir a diferents ofertes de feina durant els mesos de juliol i agost on podran treballar fent suport a  diferents serveis i professionals municipals: reforç administratiu a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a l'Oficina d'Habitatge, a Afers socials, manteniment de l'espai públic...

A l’inici del període de contractació els joves rebran una formació transversal obligatòria amb l’objectiu d’assegurar  l’aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels i de les joves treballadores. Alhora el personal de l’Ajuntament els assessorarà durant tota la seva contractació sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats.

Entre els diferents requisits hi ha no haver estat contractat fins al moment. Els joves interessats en participa en el projecte “Brigada Jove 2021” podran presentar la seva sol·licitud fins al pròxim 18 de juny. Es  recomana que es faci de forma telemàtica a través de la seu electrònica municipal o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de 8.30 a 14 h.

Consulteu les bases i feu la tramitació aquí

L'adjudicació de places es farà mitjançant un sorteig públic.

Informació publicada el 9 de juny de 2021