Escut Ajuntament

Notícies

L'alumnat de Forma't, curs de transició educativa i laboral del Centre de Formació d'Adults de Sant Celoni, ha preparat una exposició amb motiu del dia mundial sense tabac sobre el que han après al llarg del curs respecte als efectes nocius que té el tabac en la salut. La idea d'aquest projecte comença amb la proposta de senyalitzar un espai lliure de fum al voltant del Sax Sala i la zona de joc infantil de la plaça Baix Montseny. D'aquest encàrrec en va sortir el projecte sobre el tabac per conscienciar els joves, i no tan joves, dels seus efectes nocius en la salut. A l'exposició s'hi pot veure el resultat de les enquestes sobre el tabac fetes a les persones usuàries i treballadores del Sax Sala, conèixer quins són els components altament tòxics que conté una cigarreta, veure els efectes que un paquet de 20 cigarretes deixa en una ampolla plena de cotó i el quitrà que se'n recull.

Forma't és un curs de transició educativa i laboral que està adreçat a joves amb l'objectiu de treballar les competències bàsiques (a nivell de coneixements i actituds) sota l'eix conductor d'una formació general per al treball. Es tracta d'una formació de 9 hores setmanals i enguany hi han participat 5 joves d'entre 16 i 23 anys.

En aquest projecte els joves han après a treballar en equip, a contextualitzar el seu aprenentatge amb el seu entorn més proper mitjançant pràctiques i experiments. I finalment presentar els resultats i les produccions realitzades a totes les persones usuàries del centre.

Felicitats! Molt bona feina.

sense fumsense fumsense fumsense fum
Informació publicada el 9 de juny de 2021