Escut Ajuntament

Notícies

gladiators-1 El Club Patí Sant Celoni ha organitzat el darrer cap de setmana de juny el torneig d'hoquei Gladiators 3x3 a la pista Jaume Pons, amb un gran èxit de participació. gladiators -2Més de 30 equips de clubs d'hoquei d'arreu del país han participat en el torneig, incloent-hi una destacable representació de jugadors i jugadores de Sant Celoni, tots ells enquadrats en quatre categories diferents segons l'edat.

Es tracta d'un torneig molt conegut i apreciat pels practicants d'aquest esport d'arreu de Catalunya, que per primer cop s'ha celebrat a Sant Celoni. En aquesta modalitat d'hoquei participen només dos jugadors i un porter per equip, en lloc dels habituals quatre jugadors i porter, i el reglament prima el dinamisme per damunt de tot, de manera que els partits són ràpids i molt intensos.

gladiators -3Un cop jugades les finals de cada categoria, els regidors de Cultura i Esports, Jordi Clopés, i de Seguretat Ciutadana, Àngels Bordetas, han lliurat els trofeus als quatre millors equips de cada categoria.

Felicitats a tots els participants!

Informació publicada el 5 de juliol de 2021