Escut Ajuntament

Notícies

Brigada joveEl projecte de la Brigada Jove s'ha posat en marxa per primera vegada a l'Ajuntament de Sant Celoni amb la intenció de facilitar que els joves d'entre 16 i 20 anys del municipi aconsegueixin la seva primera feina i puguin millorar les seves habilitats laborals i l'adquisició de competències professionals, que en un futur els han de servir per aconseguir amb èxit una ocupació. S'han ofert 9 llocs de treball distribuïts en diferents àrees de l'Ajuntament: Habitatge (2 joves), Comunitat, OAC, Promoció econòmica, Cultura (2 joves), Neteja viària i Brigada on estan realitzant tasques de suport als auxiliars i subalterns.

L'adjudicació de les places s'ha fet a través d'un sorteig amb la intenció de garantir la igualtat d'oportunitat en accés al lloc de treball. Es tracta de contractes temporals amb una durada d'entre 1 i 2 mesos a jornada parcial o completa i que s'han iniciat el 8 de juliol.

Aquesta setmana, l'alcalde Raül Garcia i la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, els han donat la benvinguda oficial!

Informació publicada el 13 de juliol de 2021