Escut Ajuntament

Notícies

Jocs a terraA la zona de la mitja lluna del passeig del Pertegàs s'han pintat jocs populars al terra, amb unes dimensions més grans, amb l'objectiu de potenciar l'espai públic com a lloc d'aprenentatge a través del joc a més d'embellir i promoure els espais públics com a punts de trobada entre els veïns i les famílies.

Els jocs que s'hi poden trobar són: un circuit de psicomotricitat, un tres en ratlla, el joc de Terra, Mar i Aire, i el joc de serps i escales.

Per fer aquesta actuació s'ha comptat amb la col·laboració i participació activa dels alumnes de l'Institut Escola Pallerola que han escollit i prioritzat els jocs a pintar. Aquesta acció està inclosa en el Pla Educatiu 360º i situa els espais fora de l'horari escolar com espais educatius molt rics per adquirir aprenentatges que connecten amb competències que es treballen a l'escola com ara la psicomotricitats, les matemàtiques, les habilitats espaials, entre d'altres.

De cara el curs 2021-2022, el projecte de jocs al terra vol arribar a altres punts de Sant Celoni i La Batllòria i per això es vol comptar amb la col·laboració de les associacions de veïns per escollir els espais més adequats. També s'ha proposat la participació de les escoles perquè apadrinin una zona i escullin els jocs a pintar al terra com un servei a la comunitat.

jocs pintats 1jocs pintats 2jocs pintats 3
Informació publicada el 14 de juliol de 2021