Escut Ajuntament

Notícies

Cursos de catalàSi el curs vinent voleu fer un curs de català, ara podeu fer la prova de nivell. La prova de col·locació és un requisit indispensable per matricular-se en un curs del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) si no es disposa d'un certificat de coneixements de català que acrediti el nivell i si no s’ha fet cap curs o prova prèviament. El termini per a realitzar-la és fins el 23 de juliol o de l'1 al 15 de setembre. Podeu accedir-hi a través del web cpnl.cat. També es pot sol·licitar la prova de nivell de forma presencial al centre que tingueu més proper, com és el cas del de Sant Celoni que trobareu a la Rectoria Vella.

Les inscripcions als cursos de català del Consorci pel proper curs ja seran de cara al setembre, del 6 al 10 si heu fet algun curs durant l'últim any i del 13 al 15 de setembre si no heu fet cap curs anteriorment.

El consorci ofereix una gran gamma de nivells per aprendre català. Des del nivell a1 que és l'inicial, passant per un elemental, intermedi, de suficiència i de nivell superior. S'ofereixen de manera presencial o en línia. L'enfocament metodològic dels cursos s'orienta a l'adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques. Es plantegen reptes als aprenents que han d'aconseguir amb el suport i l'acompanyament del professorat.

Informació publicada el 19 de juliol de 2021