Escut Ajuntament

Diumenge, 10 d'octubre de 2021  -  12 h migdia

Felabration 2021

Arriba el Festival Felabration Baix Montseny (3a edició). Un any més, ens afegim des de Sant Celoni a la celebració mundial de l'aniversari de Fela Kuti, creador de l'estil musical 'Afrobeat', cantautor i multiinstrumentista nigerià i activista dels drets humans. Una festa creativa i reivindicativa que es duu a terme cada 15 d’octubre, el dia de l'aniversari d'aquest músic que esdevingué una llegenda. Aquest esdeveniment se celebra a escala mundial en nombroses ciutats (París, Londres, Lagos, etc.), i Sant Celoni s'hi va sumar des de ja fa dues edicions.

Per a aquesta 3a edició, comptem amb un dels precursors i difusors de l'Afrobeat més importants del món, DJ FLORO, que a través del programa "Sonideros" de Radio 3 i des de la seva plataforma «Afrobeat Project», s'ha encarregat de mantenir l'estil de plena actualitat, tant de l'afrobeat clàssic com del seu vessant més modern fusionat amb l'electrònica. A més, és responsable dels recopilatoris "República Afrobeat" i altres. També estarà amb nosaltres Diego Armando DJ, alter-ego del promotor i cofundador del segell BankRobber, Xavier Riembau, i gran explorador musical que ens delectarà amb una sessió sobre els inicis de l'estil: High Life / AfroFunk / Psicodelic AfroRock. Tancarà el festival el DJ nord-americà resident a Sant Celoni DJ QUAN amb una sessió d'Afrobeat Modern i ritmes Afrobeatz. Hi haurà, a més, la col·laboració de l'associació Raíces & Cultura, Mercat de discos i vinils i molt bon rotllo!! I algunes emocionants sorpreses que us anirem desvetllant de mica en mica.

Aquest any, a causa de les condicions de la pandèmia, gaudirem d'aquest esdeveniment al llarg del dia i respectant les condicions sanitàries vigents en el magnífic recinte del Parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni. En cas de mal temps el festival es farà al pati de l'Institut Escola Pallerola.

VENDA D'ENTRADES a aquest enllaç.

Us hi esperem!!!


Lloc: Jardins Rectoria Vella
Durada: 10 hores
Organitza: Jaima Arts
Preu: Anticipades: Socis 5€/ no Socis 6€