Escut Ajuntament

18/10/2021

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va assistir al lliurament del premi Bosquerol de l'any a Perejaume i a la inauguració del Bosc i els Sentits

Aquest cap de setmana, dies 16 i 17, s'ha celebrat la Fira del Bosc als espais de l'entorn de la Rectoria Vella. La Fira del Bosc d'enguany ha inclòs una extensa i variada col·lecció de parades amb productes relacionats amb el bosc de productors de proximitat, a més d'un complet programa de tallers, jocs infantils i un espai gastronòmic.

L'aperitiu de les activitats del cap de setmana va ser la presentació i recorregut inaugural dels Brots de Poesia, el divendres 15, una mostra de poesia als aparadors dels comerços de la vila que s'allargarà fins al 7 de novembre. Dissabte, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va participar a diversos actes de la Setmana del Bosc: una passejada per les parades de la Fira del Bosc, el lliurament del guardó al Bosquerol de l'any, atorgat a l'artista plàstic Perejaume, i la presentació de les instal·lacions artístiques El bosc i els sentits, al barri de la Força.

Finalment, el diumenge hi va haver la inauguració del fons Martí Boada a l'església de Sant Llorenç de Vilardell. L'acte va comptar amb una representació en petit format de la llegenda d'en Soler de Vilardell, amb música de Josep M. Aparicio, i un recital d'una selecció de poemes del llibre Poesia forestal, del mateix Martí Boada.

Aquí teniu una petita selecció de fotos:

01-Brots de poesia
Presentació Brots de poesia

02-MHP
Rebuda a la MH Presidenta del Parlament Laura Borràs

03-Fira
Fira del Bosc

04-Espai gastronòmic
Espai gastronòmic

05-Jocs infantils
Jocs infantils
06-Tallers
Tallers
07-Concert Bosquerol
Concert Bosquerol de l'any
08-Bosquerol de l'any
Premi Bosquerol de l'any a Perejaume
09-Bosc i els sentits
Presentació El Bosc i els sentits
10-Fons Martí Boada
Presentació del Fons Martí Boada