Escut Ajuntament

Diumenge, 10 d'abril de 2022  -  6 h tarda

Programació Teatre Ateneu

la importància de ser FrankOleguer Garcia, Roger Vila, Clàudia Díaz, Clara Deulofeu, Helena Novell, Mercè Arola, Xavi Vulart, Víctor Velasco, intèrprets
Quim Motger, direcció

La importància de ser Frank és una comèdia àcida, despietada, desacomplexada i excèntrica sobre la hipocresia, les falses aparences i la trivialitat de les convencions socials. Un clàssic teatral actualitzat amb un to despreocupat, innovador i original que culmina amb una composició musical refrescant que sense dubte fan d’aquesta obra una peça imprescindible.

Els embolics amorosos de dos joves anglesos i les seves dobles vides per fugir dels lligams imposats per la societat són el punt de partida d’aquesta elegant i divertidíssima comèdia. L’amor, el desig, els límits, l’autocensura, la identitat i la llibertat individual per sobre de la col·lectiva són només alguns dels temes que Oscar Wilde aborda i que, visionàriament, trobem tan reflectits i tan presents en la nostra quotidianitat en ple segle XXI.

Amb l’èxit més gran de la seva trajectòria com a dramaturg, Oscar Wilde va desafiar la burgesia del Londres victorià amb una divertidíssima dissecció de l’absurditat i el cinisme humans.

 


Venda d’entrades:

  • En línia, a http://rebrotteatre.cat/
  • Presencialment: dissabte 2 d'abril a la Pl. de l’Església de Sant Celoni (de 10h a 13h)
  • A taquilla: 1 hora abans de la funció (en efectiu)
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 105 minuts
Preu: 12 €