Escut Ajuntament

11/02/2022

vetlladoresLes obres de remodelació de la plaça de la Vila han obligat a traslladar la Ballada de Gitanes a l’aparcament del Pavelló 11 de Setembre. El nou emplaçament permet ampliar les grades i passar de 1.000 a 1.500 localitats.

L'Ajuntament de Sant Celoni i la Colla de Gitanes han estat treballant per preparar la Ballada des del mes d'octubre, sempre amatents a les indicacions del Procicat per adaptar-se en cada moment a les mesures de prevenció per fer possible la festa. Davant l'alleujament de mesures de prevenció de la pandèmia que han entrat en vigor avui 11 de febrer,  l'Ajuntament de Sant Celoni i la  Colla de Gitanes han acordat tornar al format habitual de la Ballada. Això vol dir que no caldrà  fer reserva prèvia de localitats, mesura que marcava el Procicat i que s"havia previst amb un cost de 2 euros per evitar l’absentisme habitual en actes amb reserva prèvia sense cost.  

Ajuntament i Colla del Ferro han decidit establir un horari d'obertura del recinte que serà a partir de les 10.30 h tant dissabte per la Filferrada com diumenge per la Ballada de Gitanes a l'aparcament del Pavelló.

Podeu consultar el programa de Carnaval i Gitanes 2022