Escut Ajuntament

Notícies
En el mateix acte, alumnes de 2n d'ESO de l'IE Pallerola han lliurat un projecte-proposta d'Smart City per a Sant Celoni

Presentació ErasmusL'alcalde de Sant Celoni Raül Garcia ha rebut a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis els 20 alumnes Erasmus procedents de Portugal, Turquia, Hongria i Finlàndia que s'allotgen en cases d'alumnes de l'Institut Escola Pallerola. La temàtica de l'intercanvi és el medi ambient i la sostenibilitat, així que els alumnes de cada país s'han fet experts en un tipus de contaminació. L'IE Pallerola li ha correspost fer-se expert en contaminació de l'aigua dolça i marina.

Durant aquesta setmana els convidats faran diferents activitats: activitats en el centre educatiu, excursió a Lloret de Mar, excursió a Olzinelles i gimcana per Sant Celoni.

Presentació smart citiesA banda de la recepció, un grup d’alumnes de 2n d'ESO ha presentat el projecte Smart Cities en anglès. Els alumnes han estat treballant ciutats, conceptes d'urbanisme i les smart cities (ciutats intel·ligents), i els alumnes han presentat diferents propostes perquè Sant Celoni esdevingui una smart ctiy, combinant l'ús de la tecnologia per facilitar la vida dels ciutadans, la sostenibilitat ambiental i l'accessibilitat als equipaments municipals. Podeu descarregar-vos aquest treball clicant aquest enllaç.

Informació publicada el 18 de maig de 2022