Escut Ajuntament

23/06/2022

Obrint camí som futurEl proper 27 de juny, la Sala Bernat Martorell de Can Ramis acollirà la jornada empresarial Obrint camí, som futur, que busca visibilitzar la joventut migrada sola que viu al Vallès Oriental i aproximar empreses i joves per ajudar a superar les dificultats que hi ha en la inserció al mercat laboral d’aquesta joventut.

La jornada se celebra com a resultat de l’anàlisi i l'experiència sobre el terreny realitzat per professionals del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de les fundacions Eduvic, Idea i SuperAcció, que gestionen centres on resideixen joves migrats sols del Baix Montseny. Aquesta anàlisi ha detectat la necessitat de fer front a la situació de vulnerabilitat laboral en què la joventut nouvinguda es troba a la comarca, posant el focus d’atenció a les persones joves que actualment viuen als centres i que ara han de sortir del sistema de protecció i independitzar-se. En la trobada es compartiran experiències tant de joves nouvinguts com d’empreses que els han contractat, a fi de facilitar l’apropament del món empresarial a la realitat d’aquests joves i a la inversa.

L'acte està organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport dels ajuntaments de Cardedeu, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni.

Programa:
15 h: Benvinguda
15.15 h: Taula Rodona. Experiències d'èxit: joves i empreses
16 h: Cafè i networking
16.30 h: Cloenda

Formulari d'Inscripció