Escut Ajuntament

18/07/2022

Brigada joveL’ajuntament de Sant Celoni ha posat en marxa una nova edició del projecte laboral i formatiu per a joves, que inclou la contractació de 8 joves del municipi. Aquest projecte té per objectiu la contractació de joves d’entre 16 i 20 anys que no hagin treballat mai, per tal que puguin millorar les seves habilitats laborals i adquirir competències professionals, que en un futur els serveixi per accedir amb èxit al mercat laboral.

Els contractes formalitzats són temporals, amb una durada d'entre 1 i 2 mesos a jornada parcial o completa. Els llocs de treballs assignats han estat: 4 auxiliars administratius a diferents àrees de l'Ajuntament, 1 peó de neteja viària, 1 peó per a escoles i equipaments esportius i 1 subaltern de cultura. Els joves participants reben un acompanyament continuat per part un professional del Servei Municipal d’Ocupació, amb l'objectiu d’assegurar l'aprofitament del projecte i el creixement personal dels joves.

L'adjudicació de les places s'ha fet a través d'un sorteig amb la intenció de garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés al lloc de treball. L'alcalde Raül Garcia i el regidor de Promoció Econòmica, Josep M. Gayolà, els han donat la benvinguda oficial.