Escut Ajuntament

20/09/2022

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada per quinze municipis de la zona i de la que en forma part l’Ajuntament de Sant Celoni, ha presentat un vídeo de promoció turística del seu territori. L’objectiu d’aquest projecte és presentar els principals atractius turístics, a més de la situació privilegiada que ostenta el Baix Montseny, amb el Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor com a referents en el turisme de natura.

El vídeo, que es presenta en versió subtitulada, mostra tots els atractius de la zona fent un repàs amb entitats tan arrelades i conegudes arreu com el Circ Cric amb en Tortell Poltrona al capdavant. Al llarg de la projecció es poden veure diferents paisatges i llocs característics fent al·lusió a la gastronomia, el patrimoni, les festes i tradicions, les activitats culturals i els itineraris de senderisme i cicloturisme, a més de l’allotjament que es pot trobar a la zona.

Sota el lema “Baix Montseny, bons moments” el projecte vol promocionar un turisme sostenible i de qualitat i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Immaterial Vallès i Circ Cric.

Amb aquesta iniciativa, els pobles que conformen la Comunitat de Municipis volen donar un impuls i afavorir l’economia del Baix Montseny posant en valor els elements que comparteixen com a territori.