Escut Ajuntament

19/01/2023

lanitL'Ajuntament de Sant Celoni engega LaNit, una nova proposta d'oci per a joves a partir de 14 anys que oferirà un concert mensual al Teatre Ateneu amb diferents DJ's i música en directe. LaNit arriba després de la bona acollida del concert 31FAM de les festes de Sant Martí i la festa DJ de la nit de Cap d'Any i un cop superada la Covid-19.

La programació de les primeres quatre sessions ha recollit els suggeriments que han fet arribar alguns joves. Començarà dissabte 28 de gener amb el DJ Marvin i de moment ja s'han programat les sessions del 18 de febrer amb la Kinky Band i el DJ Hochi, el 18 de març amb el DJ Toni Barba i el 15 d'abril amb Quantum Manoletes i DJ Nàtura. LaNit començarà a les 11 de la nit i s'allargarà fins les 2 de la matinada amb un preu de 5 euros l'entrada. Dissabte 18 de febrer, al coincidir amb la Festa de Carnaval, la proposta s'allargarà fins les 5 de la matinada.

La voluntat de l'Ajuntament de Sant Celoni és donar continuïtat a l'oferta amb noves propostes d'oci més àmplies i variades.

Les entrades ja estan disponibles aquí