Escut Ajuntament

15/11/2023

illes bellesJa s'han completat les dues sessions de treball amb el veïnat de les Illes Belles que ha promogut l'Ajuntament i l'Associació de veïns per valorar les característiques que ha d'aplegar el projecte de millora que s'està impulsant en aquest àmbit.

Hi ha participat al voltant d'unes 40 persones del barri, personal tècnic municipal i electes, entre els quals, l'alcalde, Eduard Vallhonesta, el regidor de Participació i Transparència, Gerard Carot i el regidor d'Urbanisme i Gestió del territori, Diego Fernández.

Durant les trobades s'han posat a debat les tres propostes elaborades - a partir dels suggeriments inicials -, per part d'un gabinet urbanístic extern. Amb la participació de la gent del barri s'ha volgut contrastar les característiques del projecte que planteja la renovació de materials i actualització de les prestacions del parc, així com millores per assolir una mobilitat més segura en tot l'àmbit.

Amb les aportacions recollides es nodrirà la redacció de l´avantprojecte, que també és compartirà amb el barri i, tot seguit, ja es redactarà el projecte executiu que permetrà encarar la licitació de les actuacions.