Escut Ajuntament

31/05/2024

Acords Plens

  • Donar compte de l'aprovació del Pla de Control Financer de l'Ajuntament de Sant Celoni
    Des d'Intervenció municipal es portarà a terme un Pla de Control financer amb actuacions permanents i també una auditoria pública prevista per aquest any. Tots els actes amb repercussió econòmica estan subjectes al control de legalitat, eficàcia i eficiència. Per llei l'Ajuntament està obligat a un control intern anual. L'objectiu d'aquest pla és comprovar el funcionament en l'aspecte econòmic i financer dels serveis de l'Ajuntament, així com verificar el grau de compliments dels objectius programats i millorar-ne la gestió econòmica, financera, patrimonial, pressupostària, comptable, organitzativa i procedimental.  
  • Aprovació de la primera modificació de les bases d'execució del pressupost per a 2024
    En el pressupost d'inversions del 2024 es contemplen les obres de construcció del Casal de la Gent gran i per les obres de construcció de la Piscina municipal. Amb aquesta modificació s'adequa les anualitats de pagament de les dues actuacions a les possibilitats de finançament que disposa l'Ajuntament. El cost total del nou edifici del Casal de la Gent gran serà de 2.358.278,75 dels quals el 2024 se'n pagaran 655.4652,64 € i el 2025 la resta. Pel que fa a la piscina municipal, el cost serà de 3.599.308,30 dels quals enguany s'hauran de pagar 469.923,76€.
    Aprovat per 16 vots a favor del PSC, L'Alternativa i Junts i l'abstenció d'ERC
  • Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Construccions, instal·lacions i Obres
    Aquesta ordenança preveia una bonificació del 95% de l'impost per a qualsevol obra d'interès general del ple, però fins ara només s'havia reflectit en els centres educatius. Amb aquesta modificació es vol ampliar la bonificació a altres obres que el ple consideri d'interès general. 
    Aprovat per unanimitat
  • Desestimació del recurs de reposició presentat en expedient sancionador per infracció a la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos potencialment perillosos, contra el Sr. B.A.M.C. amb DNI 49****87X
    Es desestima el recurs presentat sobre la tinença de gossos potencialment perillosos d'un veí de Sant Celoni qui ha de pagar una multa per portar un gos potencialment perillós, deslligat, sense portar microxip ni assegurança.
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació de l'expedient de contractació del servei de neteja viària en tot el terme municipal de Sant Celoni incloent la recollida selectiva de residus del mercat setmanal
    S'inicien els tràmits per contractar el servei de neteja viària a tot el terme municipal, incloent-hi la recollida selectiva de residus del mercat setmanal. Aquest expedient contempla les condicions del servei, l'organització, l'avaluació de la qualitat del servei, dels recursos humans, etc. Unes de les millores del contracte són: augment del 20% en personal, es regularitzen els costos del servei, s'utilitzaran màquines ecològiques que faran menys soroll i generaran menys contaminació, es canviaran els bufadors que seran elèctrics... En total s'augmenta el pressupost en un 40%. El contracte tindrà una durada de 2 anys amb pròrrogues d'any en any, fins a arribar als 5.
    Aprovat per 10 vots a favor del PSC, l'Alternativa i ERC i 7 abstencions de Junts
  • Aprovació de l’expedient de contractació per a l’adquisició del dret d’ús del programa informàtic de gestió policial DRAG, així com del servei per a la seva actualització, manteniment i atenció a l’usuari.
    Des del 2014 la Policia local utilitza el programa de gestió policial DRAG (Dispositiu de Recursos per a Agents) on es recullen les incidències diàries i les dades derivades dels serveis prestats pel cos policial. Ara s'ha portat al ple la renovació del contracte d'aquest programa que disposa de servei d'actualització i manteniment.
    Aprovat per unanimitat
  • Inscripció i desafectació a l'Inventari municipal de béns consistents en contenidors de recollida selectiva
    El 2015 l'Ajuntament va adquirir diversos contenidors metàl·lics per la recollida selectiva d'envasos, paper-cartró i vidre i els va col·locar en diverses àrees de recollida. Des del 2023 aquests contenidors no es fan servir, ja que es van substituir per altres models de contenidors de càrrega lateral. Ara el consistori vol desafectar-los, però primer cal que els contenidors estiguin inclosos dins l'inventari municipal i és el que el ple aprova.
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació modificació crèdit del pressupost de la corporació
    El ple del mes d'abril es van donar de baixa diversos projectes que comptaven amb una reserva de diners de 609.163 €. En donar-los de baixa, va alliberar aquesta quantitat per poder-la destinar a altres projectes que en principi el consistori havia de fer a través de préstec, però que ara es poden finançar amb els diners alliberats.
    Aprovat per 9 a favor del PSC i l'Alternativa i 8 abstencions de Junts i ERC
  • Aprovació de l'establiment del servei municipal de prevenció d'incendis forestals del municipi de Sant Celoni
    És el primer pas per poder establir l'obertura i el manteniment de franges de protecció perimetral de les urbanitzacions i nuclis urbans.
    Aprovat per unanimitat
  • Informació de les resolucions dictades el mes d’abril de 2024
    Es fa un repàs de les resolucions que ha dictat l'alcalde durant el mes d'abril
  • Moció presentada pel grup municipal ERC-AM relativa a la creació d'un casal d'estiu municipal a Sant Celoni
    La formació d'Esquerra Republicana de Catalunya proposa crear un casal d'estiu municipal els mesos de juliol i agost per a infants i joves de 3 a 16 anys.
    No s'aprova (16 vots en contra del PSC, L'Alternativa i Junts i només el vot a favor d'ERC)