Escut Ajuntament

18/09/2024

Cartell POUML’Ajuntament de Sant Celoni ha iniciat el procés de redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, POUM, l’instrument urbanístic que estableix l’ordenació integral del territori. Per explicar el procés de tramitació i com s'hi podrà participar, s'organitzen dues sessions informatives obertes a la ciutadania: una el dimecres 25 de setembre de 2024 a les 6 de la tarda al Teatre Ateneu i una altra el dimecres 2 d'octubre a les 6 de la tarda a la Unió Batllorienca. 

El POUM defineix de quina manera creixerà i es transformarà el municipi, els espais i elements naturals i patrimonials a protegir, la previsió d’equipaments i espais lliures i els eixos de mobilitat que s’han de potenciar, entre altres aspectes.

L’Ajuntament de Sant Celoni impulsa un procés participatiu per tal de recollir les aportacions de la ciutadania, facilitant informació per mitjà de diversos canals i obrint espais de participació.

Canals d'informació:

  • Sessions informatives obertes
    📆 dimecres 25 de setembre
    🕑 6 de la tarda
    📌 Teatre Ateneu

    📆 dimecres 2 d'octubre
    🕑 6 de la tarda
    📌 Unió Batllorienca
  • Oficina del POUM: s'obrirà aquesta tardor i s'ubicarà a Can Ramis, a sobre la Ràdio municipal (carrer Sant Josep, 101)
  • Espai web: www.santceloni.cat/POUM

Espais de participació:

  • Taules rodones informatives i taules de debat
  • Enquestes ciutadanes vinculades a les diferents fases de tramitació. Estaran disponibles properament a www.santceloni.cat/participa
  • Períodes d'exposició pública oberts a la presentació d'aportacions i al·legacions

Vine a dir-hi la teva, a contribuir i a planificar un municipi més sostenible, obert i inclusiu

T'hi esperem!