Escut Ajuntament

Inici / POUM / Fases de redacció del POUM

Fases de redacció del POUM
Per assolir els objectius es plantegen diversos espais de participació en diferents moments de la redacció del POUM

Fase I. Anàlisi i diagnosi
Els espais participatius estan centrats en la presentació de l’inici dels treballs de redacció del document de planificació i del procés participatiu, en la divulgació d’elements bàsics per a la deliberació. Per tant, els espais de participació seran les sessions informatives de presentació del procés i dels resultats de la diagnosi urbanística, altres sessions de caràcter divulgatiu sobre temàtiques relacionades amb el POUM. També s'obrirà l'Oficina del POUM, l'espai de referència de la ciutadania quant a la revisió del planejament general.

Fase II. Avanç de POUM
Durant el període d’informació pública posterior a l'aprovació de l’Avanç de Pla, les accions participatives que es portaran a terme són una sessió informativa de presentació dels resultats de l'estudi de diagnosi urbanística i del document d'Avanç de Pla, una enquesta de percepció ciutadana de les propostes de l'Avanç del POUM i una sèrie de sessions deliberatives temàtiques per debatre les alternatives que estableix l'Avanç de Pla.

Fase III. Aprovació Inicial POUM
A partir del resultat de la informació pública de l’Avanç de POUM i de les conclusions de la participació, es redactarà el document d'Aprovació inicial. Durant el període d’informació pública posterior a la publicació de l’aprovació inicial, les accions participatives que es desenvoluparan són una sessió informativa de presentació del document de POUM aprovat inicialment, informar sobre el període d'exposició pública del document, així com una darrera sessió de retorn de resultats del procés participatiu i de l'informe d'avaluació de les al·legacions presentades al document.

Fase IV. Aprovació Provisional POUM
En aquesta fase i les següents es preveu mantenir informada la ciutadania de l’estat de tramitació del pla a través de l’espai web municipal i altres mitjans de comunicació municipal.

Fase V. Aprovació Definitiva del Pla i text refós
Es preveu mantenir informada a la ciutadania en relació amb l'estat de tramitació del Pla.