Escut Ajuntament

30/01/2006

Sessió ordinària

I.- PART DISPOSITIVA
1.Aprovació, si escau, de l´esborrany de l´acta de la sessió anterior.
2.Aprovació inicial, si s´escau, de la modificació puntual del PGOU al carrer Breda de la Batllòria i del conveni urbanístic que l´acompanya.
3.Aprovació, si s´escau, d´un conveni a subscriure amb Promociones Inmobiliarias Mengual Benito SL per a la permuta de dos terrenys a la Batllòria.
4.Aprovació provisional, si s´escau, del Text refós de la modificació puntual del PGOU relativa a la UASU 42 promoguda per Coperfiel Group SA.
5.Aprovació provisional, si s´escau, del Text refós del Pla de millora urbana relatiu a la UASU 42 promogut per Coperfiel Group SA.
6.Resolució, si s´escau, del recurs de reposició interposat en l´expedient de sol·licitud de declaració de ruïna de l´immoble del carrer Major, 146 de Sant Celoni.
7.Ratificació, si s´escau, de la resolució de l´Alcaldia de data 27 de desembre de 2005 que aprovà preus contradictoris respecte del contracte per a l´execució de les obres d´urbanització de les UASU 48, 57 i 58 Can Sans.
8.Aprovació, si s´escau, de la constitució del patrimoni del sòl i habitatge.
9.Aprovació inicial, si s´escau, del pressupost consolidat de la corporació per a l´exercici de 2006.

II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL

10.Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
11.Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Seguretat Ciutadana en els mesos de novembre i desembre de 2005, i de les resolucions dictades pel 1r tinent d´alcalde des del mes de juny fins al passat mes de novembre.
12.Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de novembre i desembre d´enguany.
13.Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2006
Tornar a pàgina principal de Plens