Escut Ajuntament

26/04/2011

Més d'un centenar de persones van omplir la nova sala d'actes de can Ramis que pren el nom de Bernat Martorell en homenatge a aquest reconegut pintor d'art gòtic nascut a Sant Celoni el 1390

Sala Bernat Martorell Presentació llibreDissabte 23 d'abril a les 12 del migdia, més d'un centenar de persones van assistir a la presentació del llibre Sant Celoni i el Montseny celoní. Una cruïlla entre dos monts, el darrer volum de la col·lecció Sant Celoni. Natura i Societat. La col·lecció de 6 llibres editats per l'Ajuntament de Sant Celoni va començar el 2006 a partir dels treballs de formació de personal investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigits pel Dr. Martí Boada.

Durant la presentació, els seus autors, Josep Pujantell, Sergi Travessa i Martí Boada, van explicar el contingut d'aquest darrer volum, i van agrair la col·laboració de totes les persones que els han ajudat a posar en valor molts dels coneixements orals i del patrimoni local. El llibre se centra en el nucli urbà de Sant Celoni i en les serres baixmontsenyenques celonines. També hi ha un darrer capítol on es dóna una visió de síntesi de tot el municipi.

Més d'un centenar de persones van omplir la nova sala d'actes de can Ramis, que s'estrenava amb aquesta presentació, i que pren el nom de Bernat Martorell, en homenatge a aquest reconegut pintor d'art gòtic nascut a Sant Celoni el 1390.