Escut Ajuntament

02/06/2011

Rebrot Teatre conjuntament amb la Jazzband de l'Escola Municipal de Música presenten el musical The Full Monty

The Full MontyRebrot Teatre i la Jazzband de l'Escola Municipal de Música presenten el que per ells és el gran repte i alhora un projecte innovador i fresc, presentar un musical de gran format: The Full Monty. Les representacions seran dissabte 11 de juny a les 10 del vespre i diumenge 12 a les 6 de la tarda a la Sala Gran de l'Ateneu. La direcció artística va a càrrec de Maria Marsol i la direcció musical de Josep Maria Aparicio. La producció compta amb 25 actors i actrius, 31 músics, 15 persones de backsatge (muntatge, tècnics, maquilladors, perruqueria, etc) i 12 persones del cos de ball.

Rebrot Teatre porta aproximadament un any preparant i assajant aquesta obra de teatre. Segons comenta un dels actors, Xavier Vulart, “no és una obra de teatre de text com les que hem fet sempre, sinó que és tracta d'un musical el qual hem de cantar, interpretar i ballar. Això requereix una disciplina i moltes hores d'assaig. Crec que  ho hem aconseguit!”. En aquest sentit, un altre dels actors, Jordi Clopés assegura que “per poder portar a escena aquest musical hem estat assajant durant un any i mig. Els primers mesos d'assaig, hem tingut professors de cant, de ball i aquests ùltims mesos hem pogut assajar amb la Jazzband i això ens ha facilitat molt la feina a l'hora de poder preparar els temes musicals”.

Rebrot Teatre és un grup de teatre amateur de Sant Celoni fundat l'any 1980 amb més de 80 posades en escena d'autors clàssics  i contemporanis, comèdies i drames i amb més de 100 representacions. The Full Monty, però, no és el primer musical que presenten, des de Cançó d'amor i de Guerra l'any 1985, passant per les Dones Sàvies i la darrera producció La meva Ismènia.  

La Jazzband és un conjunt instrumental de l'Escola Municipal de Música dirigit per Josep Maria Aparicio. L'hem pogut veure i escoltar en diverses produccions que han presentat els Dijous a la fresca, Setmana a la carta o aquests últims dies Pinzellades d'una vida en homenatge a Rafael Ferrer.

The Full Monty és una obra de teatre musical basada en la pel·lícula estrenada els cinemes l'any 1997. “Un text divertit, una partitura molt amena i variada, farà (així ho esperem) que passeu una molt bona estona, sense oblidar però, el rerefons dramàtic que pateixen els seus protagonistes i que malauradament ens toca viure poc o molt a tots: L'atur.”, en paraules de la directora artística Maria Marsol.

Venda d'entrades:
Dimecres, 8 de juny i dijous 9 de juny de 7 a 8 de la tarda a les Taquilles del Teatre.
I una hora abans de l'inici de la representació.