Escut Ajuntament

22/03/2012

Alumnes de 4t d'ESO, molts d'ells exalumnes del Pallerola, han compartit els seus aprenentatges de robòtica a l'àrea de tecnologia amb els infants del parvulari

Alumnes Institut i Escola PallerolaL'Institut Baix Montseny i l'Escola Josep Pallerola han iniciat un treball cooperatiu : alumnes de 4t d'ESO, molts d'ells exalumnes del Pallerola, han compartit els seus aprenentatges de robòtica a l'àrea de tecnologia amb els infants del parvulari. Els alumnes de l'Institut han explicat als infants el funcionament i el procés que han seguit per construir uns minirobots que pinten sols.

Els més menuts, encuriosits pels petits artefactes, van estar molt atens a totes les explicacions. L'experiència d'aprenentatges compartits ha estat valorada molt positivament pels dos centres que volen promoure aquest tipus d'activitats. En paraules dels infants: "uns nens i nenes de l'institut han vingut a l'escola a ensenyar-nos uns robots petits. Els han construït amb el seu mestre. Són uns mini robots, com raspalls de dents que tremolen i així pinten. A aquests nens i nenes els va agradar molt venir perquè quan eren petits aquesta era la seva escola. Ens han dit que tornaran".