Escut Ajuntament

Agenda
Diumenge, 8 de juliol de 2012  -  9 h matí
A la piscina del CME Sot de les Granotes

Mulla't per l'esclerosi múltipleDes del 1994, cada any es convida a tota la societat a mullar-se, en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l'esclerosi múltiple. L'esdeveniment s'ha consolidat a Catalunya com el segon acte de solidaritat més multitudinari, darrere la Marató de TV3, amb centenars de piscines i entitats col·laboradores d'arreu del país.

Com en els darrers anys, la piscina del CME Sot de les Granotes és una de les més de 600 que enguany col·laboren amb la iniciativa. Tots els diners de les entrades puntuals (les que paguin els usuaris per a fer ús de la instal·lació aquest dia concret) es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Totes les persones que vinguin a mullar-se per l'esclerosi múltiple rebran un carnet amb el nombre de piscines que hagin fet. També es pot col·laborar directament amb la FEM de diverses maneres: fent donatius, adquirint samarretes i material de merchandatge (vegeu) o amb un sistema de microdonacions per internet, a través del web migranodearena.

Lloc: CME Sot de les Granotes
Durada: de 9 a 2
Ho organitza: Fundació Esclerosi Múltiple
Tipus d'acte: Esports