Escut Ajuntament

  • Descripció
    L´objectiu general del curs és identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments.
  • A qui es dirigeix?

    Curs adreçat a persones treballadores en actiu.

  • Horari
    2 sessions de tarda de les 15 a les 20 h
  • Data d'inici
    1 d'octubre
  • Data fi
    2 d'octubre
  • Duració
    10 hores
  • Inscripció

    Inscripcions aquí

  • Preu
    Curs gratuït
  • A càrrec de
    FEMAREC
  • Continguts del curs
    • Classififació dels aliments
    • Identificació de les fonts de contaminació dels aliments
    • Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
    • Distinció dels mètodes de conservació dels aliments
    • Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d'aliments
  • Quina titulació dóna?
    Certificat d'aprofitament.
  • Accés a altres ensenyaments
    No dona accés a altres ensenyaments.
  • Lloc on es fa

    Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny
    C/ Montserrat, 28 - Sant Celoni
    93 867 41 75