Escut Ajuntament

Inici   Cultura   Oficina de CatalÓ   Cinema Infantil en CatalÓ (CINC)
Documents
Programaciˇ octubre-novembre 2014
Campaneta. Fades i pirates

18 d'octubre
Campaneta, fades i pirates

Tsarina és una fada que no se sent valorada per les seves companyes i roba el dipòsit de pols de fada. Tsarina va a l'illa d'Skull amb els pirates i allà coneix el grumet James, que en el futur serà conegut com a capità Garfi. Campaneta i les altres fades volen recuperar la pols de fada.

Tràiler

Com ensinistrar un drac 2

25 d'octubre
Com ensinistrar un drac 2

Astrid i la resta de la colla ha aconseguit que l'illa prengui contacte amb un nou esport: les curses de dracs. Explorant nous mons, el viatge els porta a descobrir una cova de gel que resulta ser la llar de centenars de nous dracs salvatges...

Fitxa tècnica | Tràiler

Avions 2: equip de rescat

1 de novembre
Avions 2, equip de rescat

Història d’una colla d'avions bombers d'èlit que protegeixen l'històric Parc Nacional de Piston Peak d'un incendi atroç.

Fitxa tècnica | Tràiler

Operació Cacauet

8 de novembre
Operació Cacauet

L'esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen donar el gran cop de la seva vida a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuen involucrats en l'atracament a un banc que planegen uns gàngsters.

Fitxa tècnica | Tràiler

L'abella Maia

15 de novembre
L'abella Maia

Acabada de néixer ja és un belluguet que tot ho pregunta i tot ho vol saber. Com que el que li expliquen no l’acaba de convèncer, s’escapa de seguida a descobrir món, on farà molts amics, i també algun enemic. A la natura, ja se sap...

Fitxa tècnica | Tràiler

 

Cartell de la programació octubre-novembre 2014