Escut Ajuntament

Inici   Cultura   Oficina de Català   Cicle de Cinema Infantil en Català
Documents

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16.15 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,20 € (petits i grans).

 

Programació:

Els increïbles 2

16 de febrer
Els Increïbles 2

La Helen ha de liderar una campanya de superherois i en Bob haurà de fer-se càrrec dels nens. Quina de les dues empreses és més complicada? Una nova aventura dels nostres superherois.

hotel transsilvania

23 de febrer
Hotel Transsilvania 3

La família de Dràcula va de vacances en un creuer de luxe per a monstres. El nostre vampir s'enamorarà d'una misteriosa dama que li portarà més d'un problema.

Smallfoot

2 de març
Smallfoot

Aquest cop és l’home de les neus qui descobreix un ésser humà. Aquest fet el farà famós a la seva comunitat i així podrà aconseguir la ieti dels seus somnis...

En Ralph destrueix internet

9 de març
En Ralph destrueix internet

En Ralph s’endinsa en el món inexplorat i emocionant d’internet. Veurem si sobreviu a través de la xarxa en la recerca d’una peça de recanvi que salvi Sugar Rush

Spider-Man un nou univers

16 de març
Spider-Man. Un nou univers

Arriba una nova aventura d'Spider-Man, l’home aranya. Ara l'heroi haurà de veure-se-les amb una colla de rèpliques del seu personatge. Dels creadors de la "Lego pel·lícula".

 

Cartell