Escut Ajuntament

Inici   Cultura   Oficina de Català   Cicle de Cinema Infantil en Català
Documents
ANUL·LAT Octubre-novembre 2020

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16.15 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,20 € (petits i grans).

 

Programació:

playmobil la pel·licula

17 d'octubre
Playmobil: la pel·lícula

En Charlie i la Marla desapareixen de la realitat i entren al meravellós món dels Playmobil. En aquest nou món mesuren 7’5 cm i han de conviure amb tota mena de personatges: vikings, fades màgiques, pirates i dinosaures.

espies disfressats

24 d'octubre
Espies disfressats

L’espia Lance i el científic Walter no tenen res a veure entre ells: l’un és tranquil i educat i l’altre és tot el contrari. De sobte, un dia es veuen obligats a confiar l’un en l’altre, si no ho fan, tothom corre perill.

frozen2

31 d'octubre
Frozen II

Per què l’Elsa té poders màgics? A Frozen II l’Elsa mira d’esbrinar l’origen dels seus poders. Juntament amb la seva germana Anna, en Kristoff, l’Olaf i l’Sven comencen un viatge que els portarà a travessar el bosc encantat.

Onward

7 de novembre
Onward

Tens una missió! Mapes, gemmes, malediccions... Què faries per passar un dia més amb la família.

Sabates Vermelles i els set trols

14 de novembre
Sabates Vermelles i els set trols

Estimada Blancaneu, quan llegeixis això, el meu destí serà incert. Espero que trobis els valents set i els demanis ajuda... 

 

Cartell