Escut Ajuntament

Agenda
Dilluns, 13 de setembre de 2021
Oberta a tota la ciutadania a partir de 12 anys

Vacunació sense cita prèvia a Sant Celoni: dilluns 13 i dimecres 15 de 4 a 7 de la tarda a la Sala Bernat Martorell

L'Institut Català de la Salut trasllada durant dos dies (dilluns 13 i dimecres 15 de setembre de 4 a 7 de la tarda) el punt de vacunació ubicat a l'Auditori de Llinars del Vallès a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis a Sant Celoni. Amb aquest canvi es vol acostar la vacunació encara més al territori i incrementar les cobertures vacunals per encarar la tardor amb la màxima normalitat possible. La vacunació és oberta als majors de 12 anys.

Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària, si la tenen, o qualsevol altre document d´identificació en cas de no tenir-la. Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran d'anar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se.

Així doncs, la població de la zona tindrà dues opcions per vacunar-se: dilluns i dimecres (de les 16 a les 19 hores) a Sant Celoni sense cita prèvia i dimarts, dijous i divendres (de les 9 a les 20 hores) a l'Auditori de Llinars del Vallès amb cita prèvia els matins i sense cita de les 16 a les 19 hores.

Al Vallès Oriental hi ha dos altres punts de vacunació: a Granollers (Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris '92, 2) i a Mollet del Vallès (Can Pantiquet, carrer de Can Flequer, 25). En aquests punts, com a l'Auditori de Llinars, es vacuna amb cita prèvia i s'ofereix la vacunació sense cita a les tardes.

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Durada: De 16 a 19 h
Ho organitza: Institut Català de la Salut