Escut Ajuntament

  • Descripciķ

    Identificar les fonts de contaminaciķ dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentāria durant la preparaciķ, fabricaciķ, transformaciķ, elaboraciķ, envasament, emmagatzematge, transport, distribuciķ, venda, subministrament i servei dels aliments

  • A qui es dirigeix?

    Persones en situaciķ d'atur i persones en actiu. 

  • Horari
    Tardes de les 15:00 a les 20:00
  • Data d'inici
    24 de novembre
  • Data fi
    2 de desembre
  • Duraciķ
    30 hores
  • Inscripciķ
  • Preu
    Gratuīt
  • A cārrec de
    FEMAREC
  • Continguts del curs

    Programa del mòdul de Manipulació d'aliments

    Programa del mòdul de Al·lèrgies i intoleràncies

  • Estructura del curs
    Presencial
  • Lloc on es fa

    Sax Sala - Centre de Formaciķ i Ocupaciķ del Baix Montseny
    C/ Montserrat, 28 - Sant Celoni
    93 867 41 75