Turisme

18/02/2011

A l´Ateneu
Programació de teatre, música i dansa

De febrer a juny, les sales del Teatre Ateneu s´omplen de teatre, música, circ, dansa...
Comencem l´any amb la programació A l´Ateneu, una programació doble. Per una banda, hi trobem la programació estable, on espectacles petits i grans, de gran qualitat i vinguts d´arreu, són programats per fer gaudir, pensar i apropar el millor de l´escena cultural a Sant Celoni. I per l´altra, la programació d´entitats locals, teatre fet a casa, o programat des de casa. A Sant Celoni tenim la sort de comptar amb molts grups de teatre i molt productius; dins la programació d´entitats locals ens ensenyen la seva feina.

Dijous a la fresca
Programació d´estiu

Tots els dijous de juliol i agost, a les 10 de la nit, en una plaça o altra de Sant Celoni, o bé al bonic Parc de la Rectoria Vella, música, circ, titelles, cinema, teatre o dansa. Una programació destinada a públic de totes les edats, on grans i petits puguin passar una bona estona, d´estiu... a la fresca!


Entrefestes
Programació de música

Els mesos d´octubre i novembre, al bell mig de la tardor, música amb propostes de gran qualitat a la Sala Petita del Teatre Ateneu. Jazz... música clàssica... tot servit en un ambient ben agradable.

Pujar al principi de la pàgina