Pel Brou:
Os salat (espinada de porc)
Un tall de vedella
Cuixa de pollastre
Porro
Col
Pastanaga
Bleda
Patata
Àpi (opcional)
Per la Pilota:
Carn picada
Picada d’all i julivert
Un ou
Sal i pebre
Pa sec i/o pa torrat
Farina
Posem tots els ingredients del brou, prèviament netejats, dins l'olla i els cobrim amb aigua a foc alt per bullir.
Si utilitzem una olla normal es deixa entre una hora i mitja i dues hores. Si utilitzem una olla a pressió amb 50 minuts en tenim prou.
Per fer la pilota (o pilotes):
Deixatem l´ou i hi barregem tots els ingredients (carn picada, picada d´all i julivert, pa sec ò torrat, sal i pebre). El pa sec/torrat l´anem abocant lentament fins que agafi consistència al gust.
Un cop consistent la massa de carn fem pilotes i les arrebossem amb farina.
Les afegim al brou i deixem coure durant uns 15 o 20 minuts.