Turisme

30/03/2011

  • Tipus de recepta
    Sopes i cremes | Carns
  • Temporada
    Hivern
  • Dificultat
    Fàcil
  • Cost
    Cost mig
  • Ingredients per a 4 persones

    Pel Brou:
    Os salat (espinada de porc)
    Un tall de vedella
    Cuixa de pollastre
    Porro
    Col
    Pastanaga
    Bleda
    Patata
    Àpi (opcional)

    Per la Pilota:
    Carn picada
    Picada d’all i julivert
    Un ou
    Sal i pebre
    Pa sec i/o pa torrat
    Farina

  • Elaboració

    Posem tots els ingredients del brou, prèviament netejats, dins l'olla i els cobrim amb aigua a foc alt per bullir.
    Si utilitzem una olla normal es deixa entre una hora i mitja i dues hores. Si utilitzem una olla a pressió amb 50 minuts en tenim prou.
    Per fer la pilota (o pilotes):
    Deixatem l´ou i hi barregem tots els ingredients (carn picada, picada d´all i julivert, pa sec ò torrat, sal i pebre). El pa sec/torrat l´anem abocant lentament fins que agafi consistència al gust.
    Un cop consistent la massa de carn fem pilotes i les arrebossem amb farina.
    Les afegim al brou i deixem coure durant uns 15 o 20 minuts.

Pujar al principi de la pàgina