Escut Ajuntament

NotÝcies
Goodall Ús a Barcelona amb motiu del Premi Internacional Catalunya 2015 que li ha atorgat la Generalitat

Jane GoodallLa primat˛loga, etn˛loga i antrop˛loga britÓnica Jane Goodall ha signat un document de suport al Museu Europeu del Bosc que s'estÓ desenvolupant a Sant Celoni, acompanyada de l'alcalde Francesc Deulofeu i el cientÝfic MartÝ Boada.

Goodall, que Ús a Barcelona amb motiu del Premi Internacional Catalunya 2015 que li atorga avui la Generalitat, s'ha volgut comprometre amb el projecte "per la repercussiˇ que tindrÓ sobre el territori i per el prestigi de les persones que l'impulsen", com Ús el cas de Boada, amb qui tÚ amistat.

"El suport del prestigi rotund de Jane Goodall al Museu europeu del Bosc Ús d'un valor incalculable: aix˛ ens esperona a seguir treballant per fer-lo realitat i situar Sant Celoni internacionalment des d'un Ómbit responsable, sostenible i modern com Ús el de la natura", explica l'alcalde.

Durant la trobada, l'Institut Jane Goodall i l'ajuntament de Sant Celoni han iniciat altres lÝnies de colĚlaboraciˇ, com una campanya que vincula el reciclatge dels dispositius m˛bils amb la guerra i la desforestaciˇ treballant amb les escoles o una investigaciˇ sobre el suro.

Els resultats de mÚs de 40 anys d'investigacions de Goodall, que Ús doctora en Etologia i doctora honoris causa per mÚs de 45 universitats de tot el mˇn, han revolucionat el mˇn cientÝfic.

 

Carta de suport de l'Institut Jane Goodall

Informaciˇ publicada el 27 de juliol de 2015