27/07/2015

La primatòloga Jane Goodall dóna el seu suport al Museu europeu del Bosc de Sant Celoni

Goodall és a Barcelona amb motiu del Premi Internacional Catalunya 2015 que li ha atorgat la Generalitat

Jane GoodallLa primatòloga, etnòloga i antropòloga britànica Jane Goodall ha signat un document de suport al Museu Europeu del Bosc que s'està desenvolupant a Sant Celoni, acompanyada de l'alcalde Francesc Deulofeu i el científic Martí Boada.

Goodall, que és a Barcelona amb motiu del Premi Internacional Catalunya 2015 que li atorga avui la Generalitat, s'ha volgut comprometre amb el projecte "per la repercussió que tindrà sobre el territori i per el prestigi de les persones que l'impulsen", com és el cas de Boada, amb qui té amistat.

"El suport del prestigi rotund de Jane Goodall al Museu europeu del Bosc és d'un valor incalculable: això ens esperona a seguir treballant per fer-lo realitat i situar Sant Celoni internacionalment des d'un àmbit responsable, sostenible i modern com és el de la natura", explica l'alcalde.

Durant la trobada, l'Institut Jane Goodall i l'ajuntament de Sant Celoni han iniciat altres línies de col·laboració, com una campanya que vincula el reciclatge dels dispositius mòbils amb la guerra i la desforestació treballant amb les escoles o una investigació sobre el suro.

Els resultats de més de 40 anys d'investigacions de Goodall, que és doctora en Etologia i doctora honoris causa per més de 45 universitats de tot el món, han revolucionat el món científic.

 

Carta de suport de l'Institut Jane Goodall

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina