Escut Ajuntament

Agenda
Divendres, 27 d'abril de 2018  -  2/4 de 10 vespre

L┤any 2014 Carles Querol ja ens va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut hom˛nim, de mirada sincera i tacte molt cÓlid, presentava unes canšons filades amb una serena delicadesa. Eren cartes escrites amb una lletra exquisida, enviades a tots aquells que encara creuen que un sin˛nim de canšˇ Ús llar i que en el crepitar pausat d┤uns acords es cola sempre la remor clarivident d┤unes brases. Decimals, la l˛gica continuaciˇ, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per trašar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d┤alg˙ que creu en nosaltres.

Decimals (2017), Ús un disc que mantÚ l┤esperit pop Ýntim del primer per˛ amb una clara evoluciˇ cap a la potŔncia continguda i l┤experimentaciˇ de noves sonoritats i textures electr˛niques. El resultat es un disc rodˇ i coherent amb infinitat de trames i detalls per a descobrir.

En aquesta ocasiˇ, ens presentaran les canšons en format ac˙stic, tal com es van gestar. ╔s una gran ocasiˇ per mostrar l'Ónima de les canšons totalment despullada.

Lloc: La Clau
Ho organitza: La Clau i Taverna l'Avern
Preu: Entrada gratu´ta. Taquilla inversa.
Tipus d'acte: M˙sica