Divendres, 27 d'abril de 2018  -  2/4 de 10 vespre

Concert en directe amb 4 Hiverns

Activitats de La Clau

L´any 2014 Carles Querol ja ens va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut homònim, de mirada sincera i tacte molt càlid, presentava unes cançons filades amb una serena delicadesa. Eren cartes escrites amb una lletra exquisida, enviades a tots aquells que encara creuen que un sinònim de cançó és llar i que en el crepitar pausat d´uns acords es cola sempre la remor clarivident d´unes brases. Decimals, la lògica continuació, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per traçar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d´algú que creu en nosaltres.

Decimals (2017), és un disc que manté l´esperit pop íntim del primer però amb una clara evolució cap a la potència continguda i l´experimentació de noves sonoritats i textures electròniques. El resultat es un disc rodó i coherent amb infinitat de trames i detalls per a descobrir.

En aquesta ocasió, ens presentaran les cançons en format acústic, tal com es van gestar. És una gran ocasió per mostrar l'ànima de les cançons totalment despullada.

Lloc: La Clau
Organitza: La Clau i Taverna l'Avern
Preu: Entrada gratuïta. Taquilla inversa.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina