Escut Ajuntament

GràciesSeguint la recomanació del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Celoni ha establert canals de coordinació amb diferents iniciatives sorgides al municipi, tant a nivell personal com col·lectiu, amb l'objectiu de poder vehicular-les amb el màxim de garanties per a tothom. Aquest dinamisme demostra, una vegada més, la capacitat de la ciutadania de Sant Celoni per organitzar-se i ser solidaris en situacions difícils. Un bon exemple n'és la bona resposta per part d'empreses i particulars a la crida de portar mascaretes a l'Hospital (info), o el més d'un centenar de persones que saben cosir que ja estan confeccionant bates sanitàries (info) i la llista d'espera de persones que s'han ofert per donar sang aquesta tarda a la plaça de la Vila. Moltes gràcies!!!!

Però malauradament la necessitat de continuar confinats es manté i caldrà de ben segur respondre a noves crides de solidaritat. Per això, si ho desitgeu, us podeu inscriure a la Borsa de voluntariat aquí.

L'Ajuntament de Sant Celoni recorda que la importància de seguir les directrius de confinament al màxim #joemquedoacasa.