Escut Ajuntament

17/09/2021

lleureL'Ajuntament de Sant Celoni ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció per a poder desenvolupar dos cursos gratuïts de Formació Ocupacional, dins de la convocatòria FOAP 2021, que permeten l'obtenció d'una titulació oficial reconeguda per a l'exercici professional. Els cursos que enguany s'han sol·licitat són:

  • Dinamització d’activitats en el lleure educatiu infantil i juvenil (Nivell 2). Necessari disposar de la ESO o Graduat Escolar per accedir-hi. Família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat.
    Inici: maig 2022. Durada: 310 hores. Horari: matins. Preinscripció
  • Atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials en centres educatius (Nivell 3). Necessari disposar de Batxillerat o CFGM per accedir-hi. Família professional Serveis socioculturals i a la comunitat.
    Inici: gener 2022. Durada: 530 hores. Horari: matins. Preinscripció

Els cursos estan adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur (DONO) o ERTO, però també el poden fer treballadors en actiu. S'impartiran a Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny. La previsió és que la convocatòria s'obri a partir del mes de desembre.

Tingueu en compte que ambdós cursos es troben pendents d'aprovació; per tant, la preinscripció no garanteix, en cap cas, la reserva de plaça.