Escut Ajuntament

12/07/2023

Laboratoris FeltorL'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, s'ha reunit aquest matí amb el Comitè de direcció de Laboratoris Feltor, acompanyat del regidor de Planificació territorial, Diego Fernández i la regidora de Promoció econòmica i Turisme, Sandra Navarro. A la reunió també hi ha assistit per part de l'empresa, el director general d'Indústria, Oriol Alcoba, i el subdirector general, Jordi Carbonell, i diversos tècnics municipals.

La trobada ha servit com a primera presa de contacte entre el nou Equip de govern municipal i l'equip directiu de Laboratoris Feltor de cara a conèixer la situació actual de la companyia, identificar els reptes de present i de futur de l'empresa al municipi, establir línies de treball de cooperació públic- privat i acordar projectes que donin resposta a les actuals i futures necessitats, especialment en relació a la generació d´ocupació industrial de qualitat i sostenible.

Actualment Laboratoris Feltor és capdavantera del sector Contract Manufacturing en especialització farmacològica d´ús tòpic, cosmètica, productes sanitaris i biocides. El 2019 va passar a ser propietat del grup francès ANJAC Health & Beauty i actualment ocupa de forma directa a més de 400 persones treballadores veïnes del municipi i la seva àrea d´influència.

L'alcalde, Eduard Vallhonesta, els ha traslladat “la voluntat de l'Equip de govern municipal d'impulsar polítiques industrials locals de qualitat i col·laborar amb el teixit empresarial en benefici de la generació d´una ocupació industrial de qualitat i sostenible”.