12/07/2023

Reunió de l'Ajuntament de Sant Celoni amb Laboratoris Feltor

Laboratoris FeltorL'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, s'ha reunit aquest matí amb el Comitè de direcció de Laboratoris Feltor, acompanyat del regidor de Planificació territorial, Diego Fernández i la regidora de Promoció econòmica i Turisme, Sandra Navarro. A la reunió també hi ha assistit per part de l'empresa, el director general d'Indústria, Oriol Alcoba, i el subdirector general, Jordi Carbonell, i diversos tècnics municipals.

La trobada ha servit com a primera presa de contacte entre el nou Equip de govern municipal i l'equip directiu de Laboratoris Feltor de cara a conèixer la situació actual de la companyia, identificar els reptes de present i de futur de l'empresa al municipi, establir línies de treball de cooperació públic- privat i acordar projectes que donin resposta a les actuals i futures necessitats, especialment en relació a la generació d´ocupació industrial de qualitat i sostenible.

Actualment Laboratoris Feltor és capdavantera del sector Contract Manufacturing en especialització farmacològica d´ús tòpic, cosmètica, productes sanitaris i biocides. El 2019 va passar a ser propietat del grup francès ANJAC Health & Beauty i actualment ocupa de forma directa a més de 400 persones treballadores veïnes del municipi i la seva àrea d´influència.

L'alcalde, Eduard Vallhonesta, els ha traslladat “la voluntat de l'Equip de govern municipal d'impulsar polítiques industrials locals de qualitat i col·laborar amb el teixit empresarial en benefici de la generació d´una ocupació industrial de qualitat i sostenible”.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina