Escut Ajuntament

NotÝcies

consell de poble renovacióS'obre el període de renovació del Consell de Poble de la Batllòria pel període 2023-2027. Fins el 2 d'octubre, tothom qui en vulgui formar part pot presentar la seva sol·licitud, segons procediment que es troba en aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament o bé, registrar-la presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana, al Safareig o a la Unió Batllorienca.

Creat el 2004, el Consell de Poble és un espai de participació ciutadana format per persones majors de 16 anys a títol individual, un/una representant de cadascuna de les entitats de la Batllòria, i un/una regidor o regidora de cada un dels grups polítics municipals.Durant els seus anys de funcionament, aquest ha tingut un paper determinant en la definició de grans i petits projectes del poble. Per això és tant important que batllorienques i batlloriencs, continuïn omplint-lo de valor i de contingut.

El Ple de l’Ajuntament aprovarà la nova configuració del Consell. Per això és important que, qui en vulgui formar part, lliuri la sol·licitud abans del 2 d'octubre. Si bé són possibles incorporacions posteriors, cal tenir present que estaran condicionades a la celebració dels plens municipals.

Informaciˇ publicada el 12 de setembre de 2023