12/09/2023

S'obre el període de renovació del Consell de Poble de la Batllòria

consell de poble renovacióS'obre el període de renovació del Consell de Poble de la Batllòria pel període 2023-2027. Fins el 2 d'octubre, tothom qui en vulgui formar part pot presentar la seva sol·licitud, segons procediment que es troba en aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament o bé, registrar-la presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana, al Safareig o a la Unió Batllorienca.

Creat el 2004, el Consell de Poble és un espai de participació ciutadana format per persones majors de 16 anys a títol individual, un/una representant de cadascuna de les entitats de la Batllòria, i un/una regidor o regidora de cada un dels grups polítics municipals.Durant els seus anys de funcionament, aquest ha tingut un paper determinant en la definició de grans i petits projectes del poble. Per això és tant important que batllorienques i batlloriencs, continuïn omplint-lo de valor i de contingut.

El Ple de l’Ajuntament aprovarà la nova configuració del Consell. Per això és important que, qui en vulgui formar part, lliuri la sol·licitud abans del 2 d'octubre. Si bé són possibles incorporacions posteriors, cal tenir present que estaran condicionades a la celebració dels plens municipals.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina