Escut Ajuntament

20/06/2024

DIEM PROU LBL’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Montnegre de la Batllòria ha celebrat aquest mes de juny la cloenda del projecte Diem Prou! Estimem la Batllòria a les pistes. Aquesta iniciativa s’engloba dins el projecte Benestar a l’escola on l’alumnat detecta alguna cosa que volen canviar del centre i, entre tots i amb l'ajuda de les famílies, ho fan possible. Enguany, a part de decorar les escales del centre, han organitzat una campanya per conscienciar i promoure el bon ús de les pistes. 

DIEM PROU LBDurant la jornada col·laborativa, oberta a tothom i celebrada el dijous 6 de juny, es va pintar un mural a la paret de l’aulari seguint un model dissenyat per l’alumnat amb la col·laboració d’Acriliks i l’Ajuntament de Sant Celoni; es van pintar dos bancs de l'amistat; es van enganxar cartells de cura de l’espai i es va proporcionar un espai per gravar petits vídeos sota la consigna #petitsgestosqueensfangrans per tal de fer-ne difusió mitjançant a Instagram.  

També es va aprofitar l’acte per presentar l’exposició que el mateix alumnat va fer durant la celebració de la Fira Montquímic 2024 relacionada amb l’estalvi d’aigua i que va merèixer les quatre insígnies del jurat.

DIEM PROU LB DIEM PROU LB DIEM PROU LB DIEM PROU LB