20/06/2024

L'Escola Montnegre celebra la cloenda del projecte Diem Prou! Estimem la Batllòria

DIEM PROU LBL’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Montnegre de la Batllòria ha celebrat aquest mes de juny la cloenda del projecte Diem Prou! Estimem la Batllòria a les pistes. Aquesta iniciativa s’engloba dins el projecte Benestar a l’escola on l’alumnat detecta alguna cosa que volen canviar del centre i, entre tots i amb l'ajuda de les famílies, ho fan possible. Enguany, a part de decorar les escales del centre, han organitzat una campanya per conscienciar i promoure el bon ús de les pistes. 

DIEM PROU LBDurant la jornada col·laborativa, oberta a tothom i celebrada el dijous 6 de juny, es va pintar un mural a la paret de l’aulari seguint un model dissenyat per l’alumnat amb la col·laboració d’Acriliks i l’Ajuntament de Sant Celoni; es van pintar dos bancs de l'amistat; es van enganxar cartells de cura de l’espai i es va proporcionar un espai per gravar petits vídeos sota la consigna #petitsgestosqueensfangrans per tal de fer-ne difusió mitjançant a Instagram.  

També es va aprofitar l’acte per presentar l’exposició que el mateix alumnat va fer durant la celebració de la Fira Montquímic 2024 relacionada amb l’estalvi d’aigua i que va merèixer les quatre insígnies del jurat.

DIEM PROU LB DIEM PROU LB DIEM PROU LB DIEM PROU LB

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina