Escut Ajuntament

23/08/2024

Nou Esplai Gent GranEn els propers dies s'iniciaran els treballs de construcció de l'edifici destinat al nou Casal de la Gent Gran de Sant Celoni a l'antiga cambra agrària situada a la cantonada dels carrers Doctor Fleming i Ponent.

Les obres s'iniciaran amb la desconnexió i retirada d'instal·lacions, fusteries i d'altres elements lleugers dels edificis, la retirada dels elements d'amiant que es farà d'acord amb tots els protocols establerts per a la manipulació i retirada d'aquest tipus de materials i, posteriorment, l'enderroc de part de les edificacions per deixar lliure la finca per a la construcció del nou edifici.

Les possibles afectacions a la circulació de vianants o vehicles, si fossin necessàries, es senyalitzaran adequadament d'acord amb l'Àrea de Seguretat Ciutadana.

L'edifici a construir tindrà una superfície total construïda de 1.217,71m², es tracta d'un edifici de nova construcció de planta baixa i la reforma de l'edifici històric de la cambra agrària situat just a la cantonada. L'edifici es distribueix amb façanes als diversos carrers i al voltant d'un pati interior que dona il·luminació a les estances i sales i permet complementar els espais interiors.

L'equipament comptarà amb una sala d'actes per a 200 persones, tres sales polivalents per a diferents activitats, un espai recreatiu per lectura o descans, despatxos d'atenció i administració, consergeria i magatzems.

El pressupost de l'obra, és de 1.948.990,70 Euros més IVA, és a dir 2.358.278,75 Euros amb l'IVA inclòs i el termini d'execució de 15 mesos. Es disposa d'una subvenció de la Diputació de Barcelona de 650.000 Euros. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Constructora i Rehabilitadora SECLA SA.