23/08/2024

Inici de les obres del nou Casal de la Gent Gran

Nou Esplai Gent GranEn els propers dies s'iniciaran els treballs de construcció de l'edifici destinat al nou Casal de la Gent Gran de Sant Celoni a l'antiga cambra agrària situada a la cantonada dels carrers Doctor Fleming i Ponent.

Les obres s'iniciaran amb la desconnexió i retirada d'instal·lacions, fusteries i d'altres elements lleugers dels edificis, la retirada dels elements d'amiant que es farà d'acord amb tots els protocols establerts per a la manipulació i retirada d'aquest tipus de materials i, posteriorment, l'enderroc de part de les edificacions per deixar lliure la finca per a la construcció del nou edifici.

Les possibles afectacions a la circulació de vianants o vehicles, si fossin necessàries, es senyalitzaran adequadament d'acord amb l'Àrea de Seguretat Ciutadana.

L'edifici a construir tindrà una superfície total construïda de 1.217,71m², es tracta d'un edifici de nova construcció de planta baixa i la reforma de l'edifici històric de la cambra agrària situat just a la cantonada. L'edifici es distribueix amb façanes als diversos carrers i al voltant d'un pati interior que dona il·luminació a les estances i sales i permet complementar els espais interiors.

L'equipament comptarà amb una sala d'actes per a 200 persones, tres sales polivalents per a diferents activitats, un espai recreatiu per lectura o descans, despatxos d'atenció i administració, consergeria i magatzems.

El pressupost de l'obra, és de 1.948.990,70 Euros més IVA, és a dir 2.358.278,75 Euros amb l'IVA inclòs i el termini d'execució de 15 mesos. Es disposa d'una subvenció de la Diputació de Barcelona de 650.000 Euros. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Constructora i Rehabilitadora SECLA SA.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina